•   De Bron voor Offshore Jobs


Offshoreguides.com

Your Pathway to the Offshore Industry

Cpt Ron Edwards De website waar je echt alles kunt vinden. De website is gemaakt en geschreven door Captain Ron Edwards, een oude rot in het vak. Vanuit zijn real-life ervaring verteld hij je over het offshore vak. Zijn ervaring en kennis gebruikt hij momenteel om mensen te helpen die offshore willen werken.

Ron weet je te vertellen dat zoeken naar een vacature niet genoeg is. Offshore werken trekt bepaalde mensen aan, die de vaardigheden en mentaliteit hebben om dit vak uit te kunnen voeren. Werkgevers weten
precies wie ze moeten hebben, en daarom belanden zoveel sollicitatiebrieven direct in de prullenmand.Zoals Ron zegt: "You need to sell yourself", en het klopt. De enige manier om een baan te bemachtigen offshore is door je CV en brief zodanig op te stellen dat je praktisch jezelf verkoopt aan het bedrijf. Jou CV moet er uit springen, zodat de werkgever al die andere honderden sollicitanten direct vergeet.

CV - Curriculum Vitae (resume)

Zijn meest uitgebreide dienst is dan ook het schrijven van sollicitatiebrieven en het opmaken van CV's t.g.v. de functie waar jij naar wilt solliciteren. Maar dat niet alleen, de brief met CV kan makkelijk gebruikt worden voor andere functies en/of het solliciteren bij andere bedrijven.

Het gaat 'm om de uitstraling, de opmaak, de informatie die je geeft endus de manier waarop jij jezelf als personeel aanbied. En alleen de brieven die de interesse hebben van een recruiter of werkgever, die zullen uitgenodigd worden voor een gesprek, om uiteindelijk in dienst genomen te worden.

Neem een kijkje op de website van Ron, lees zijn verhaal over het offshore leven, het werk, collega's, doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Als iemand je kan helpen om aan het werk te komen offshore, dan is het Ron Edwards wel.

Nu ligt het aan jou om jezelf waar te maken en in te zetten om die vacatures te vinden, een supergesprek te voeren tijdens de sollicitatie, om vervolgens met de helicopter van de zaak naar je nieuwe werkplek te vliegen.

Zie je jezelf al in die positie? Ga er dan voor, en bezoek offshoreguides.com

OlieplatformOffshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!